triedna kniha  m365
 logo ms male  skd
 jedalen

Ochrana osobných údajov

Povinné informovanie v zmysle ustanovenia § 60 ods. 1 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Zmluva o zabezpečení výkonu zodpovednej osoby

Záväzné zásady spracúvania osobných údajov

Súhlas so spracovaním osobných údajov ZŠ

Súhlas so spracovaním osobných údajov MŠ

Dilongova Trstená

Recitačná súťaž.

Súťaž sa koná na počesť významného trstenského rodáka, básnika,prozaika, dramatika, mnohostranného spisovateľa Rudolfa Dilonga. Prednášané texty si recitátori vyberajú voľne z textov Rudolfa Dilonga, slovenskej katolíckej moderny, ostatnej slovenskej aj svetovej spirituálnej (náboženskej) poézie a prózy.

Organizačný poriadok

Propozície

Prihláška

Priebeh súťaže   #   Výsledky
    2024 výsledková listina
Ročník 2023   2023 výsledková listina
Ročník 2022   2022 výsledková listina
Ročník 2021   2021 výsledková listina
    2019 výsledková listina 
    2018 výsledková listina
    2017 výsledková listina
    2016 výsledková listina
    2015 výsledková listina
    2014 výsledková listina
    2013 výsledková listina
    2012 výsledková listina

Web stránky našich tried

Odkazy na www stránky našich tried.

 Školský rok  Trieda  Odkaz  Webmaster
 2022-2027  1. A - 4. A  Link  Mgr. Jaroslav Pallo
 2017-2022  1. A - 4. A  Link  Mgr. Jaroslav Pallo
 2014-2015  1. A - 4. A  Link  Mgr Peter Pallo
 2013-2014  1. A - 4. A  Link  Mgr. Jaroslav Pallo
 2012-2017  3. B - 4. B  Link  Mgr. Ľubomíra Šrámková
 2010-2011  1. A  Link  Mgr Peter Pallo
 2009-2013  1. A - 4. A  Link  Mgr. Jaroslav Pallo