triedna kniha  m365
 logo ms male  skd
 jedalen

3. miesto na 29.ročníku volejbalového turnaja cirkevných škôl Spišskej diecézy

V dňoch 10. a 11. novembra 2023 sa konal už 29. ročník volejbalového turnaja cirkevných škôl Spišskej diecézy. Tentokrát V Kežmarku na Cirkevnej škole sv. Kríža. Súťažilo spolu 6 družstiev: ZŠ s MŠ Rudolfa Dilonga z Trstenej, CZŠ Juraja Sklenára z Letanoviec, ZŠ Štefana Šmálika z Tvrdošína, ZŠ s MŠ sv. Cyrila a Metoda zo Starej Ľubovne, Katolícka univerzita z Ružomberka a domáca ZŠ s MŠ sv. Kríža. Tím ZŠ s MŠ R. Dilonga v spolupráci učitelia a rodičia získal po tvrdých bojoch 3.miesto. Srdečne blahoželáme!

phoca thumb m 001

Potešilo nás, že športovcov počas turnaja navštívil aj diecézny biskup Mons. František Trstenský. Všetkých povzbudil k vynikajúcim športovým výkonom.

Turnaj sa konal v Mestskej športovej hale Vlada Jančeka v Kežmarku. Na začiatku turnaja vystúpila žiacka kapela NONSENS, ktorá zožala veľký potlesk. Hralo sa na dvoch ihriskách systémom každý s každým, teda spolu 15 zápasov. Všetky tímy boli ubytované v priestoroch školy. O perfektnú stravu sa postarali kuchárky zo školskej jedálne. V sobotu ráno sa účastníci turnaja zišli na spoločnej sv. omši s pánom kaplánom Andrejom v školskej kaplnke, po ktorej nasledovali raňajky a presun do športovej haly na ďalšie zápasy. Vyhodnotenie turnaja prebehlo v sobotu poobede v školskej jedálni. Víťazom sa stalo družstvo ZŠ s MŠ sv. Cyrila a Metoda zo Starej Ľubovne.